dijous, 29 de març de 2012

Google Play: renovació de l'Android Market i nous reveis

Google Play Store
L’antic Android Market ha passat a ser la Google Play Store la botiga d'aplicacions i jocs de Google. En un mateix lloc trobarem aplicacions, jocs, llibres, pel·lícules i música disponible per a qualsevol dispositiu Android o per a gaudir-les des de la web.
La Google Play Store la tenim accessible des de la barra d’eines de Google.Google Play Artist Hub
Ofereix a músics i artistes de tota mena la possibilitat de vendre i compartir la seva música amb els fans.
Cada artista tindrà una pàgina / botiga, on podrà establir els seus propis preus i vendre les seves cançons originals. La pàgina de la botiga pot incloure continguts com biografia de l’artista, fotografies, enllaços i la música original que té disponible per a la venda.
El servei està integrat amb altres serveis de Google com Youtube on es poden penjar els videos de l’artista o grup o Google+ amb es pot crear un xarxa de fans (cercles en aquest cas).
Google Play Artist Hub té una quota única de $ 25 per cada configuració de pàgina de l'artista i manté un 30% de comissió sobre les vendes, és a dir, no hi ha cap limitació en la quantitat de continguts que pugi cada artista.
De moment el servei només està disponible a Estats Units.Com sempre tots aquests serveis estan disponibles només amb el compte de Google.