dimarts, 12 de gener de 2010

TecnoCampus Mataró-Maresme posa en marxa els Esmozars ÈXIT


El parc TecnoCampus Mataró-Maresme posa en marxa els Esmozars ÈXIT per ajudar els empresaris en temps de crisi
El parc científic i de la innovació Tecnocampus Mataró-Maresme engega aquest mes de gener el cicle de conferències per empresaris "Emorzars Èxit". Aquestes jornades de coneixement giraran al voltant de temàtiques que afecten l’empresari davant d'una situació de crisi econòmica com la que vivim. L’objectiu d’aquestes jornades és infondre optimisme quant a les oportunitats que s'obren en el moment en què la situació econòmica comenci a recuperar-se, i que passen entre altres aspectes per una economia basada en el coneixement.


Per a cada una de les sessions, que tindran lloc l'últim dijous de cada mes, se seleccionaran diverses àrees de coneixement. El lloc de celebració de les conferències és un espai que s'habilitarà just al costat d'on es duen a terme les obres de construcció de la nova seu del parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme al Rengle, a Mataró. Algunes d'aquestes temàtiques seran innovació, finançament, màrqueting, o internacionalització.

El cicle de conferències arrenca el proper dijous 28 de gener, amb una xerrada a càrrec
d' Antoni Terán Colomines, soci de BCN BUSINESS i expert en restructuring. Ens parlarà de la PIME davant la necessitat d’afrontar reestructuracions financeres. En la sessió, es comentarà com el restructuring pot ajudar l’empresa a fer front a situacions de descens de la facturació, descens de la solvència, manca de tresoreria, impagats, dificultats per accedir al finançament, descens de la rendibilitat, manca de viabilitat o redisseny del model de negoci.

Continuarem aquest cicle de conferències el 25 de febrer, en què el ponent convidat serà Albert Rof, de Rof Consulting, que ens parlarà de com l’empresa hauria d’aprofitar el web 2.0 com a nova eina de promoció i comercialització. Entre els continguts destaca el sorgiment de la NetGen (generació digital), la teoria de “The Long Tail” (llarga cua), Internet 1.0 vs 2.0 vs 3.0, Màrqueting 2.0 i els “Social Media” o els nous models de negoci a la Xarxa (eBusiness Models).

Trobareu més informació al web www.exittecnocampus.com. Per assistir a les xerrades uns podeu adreçar a Núria Mis (nmis@tecnocampus.com).